Discussió:Café (beguda)

De Uiquipèdia, la Wikipedia en valencià
Saltar a: navegació, buscar

No se com funciona lo dels artículs bons en Uiquipèdia, pero est artícul tindria que ser considerat un artícul bo i un artícul destacat--Sempreval 13:18, 24 març 2009 (UTC)

No es pot considerar com "article bo"[editar]

Este articul és sols una còpia del mateix articul de la wikipedia en espanyol, unicament s'ha traduït. No es pot, puix, anomenar com a bo. A més, si no fos aixina, que fos un article propi, almenys s'hauria de posar les fonts i les referències d'on s'ha tret. Si no te les referencies, es un artiul opinió sense cap tipo de transcendencia i mediocre, per no dir "basura". Si s'ha copiat, com és el cas, s'ha d'especificar i si no, s'ha de dir les fonts i referencies.

amunt la uiquipedia, pero serietat, senyors, serietat. Que n'hi ha molta faena i no tenim encara nivel. Més referencies i més articuls propis, que de moment es molt mediocre i poc cientifica.Carles la safor

Estem segurs que pots ajudar a millorar la Uiquipèdia en valencià, que com tot, no es perfecta. S'accepten les critiques, pero també es necessari treballar. T'agrairíem que amprares térmens menys ofensius com "mediocre", "basura", etc. Eixa actitut no es gens constructiva i no es conseguix res de positiu aixina. Pots consultar una guia per a escriure en valencià aci: Escriure en valencià Benvingut a la Uiquipèdia. --Valencian 21:34, 13 set 2009 (UTC)


¿Algún problema que siga traduïda de la wikipedia en espanyol?. Per cert, a vore si revises el teu valencià, que el tens massa catalanisat. Fos no, fora. Article no, Artícul. Basura no, Fem. Anomenar no, Nomenar.

Salutacions. --Vixca Valencia 18:57, 13 set 2009 (UTC)