Elefant

De Uiquipèdia
Direccions ràpides: navegació, Busca
Elefant africà

L'elefant (del llatí elêphas) és un animal mamífer paquiderm del grup dels proboscidis, el més gran dels terrestres.

Té dos orelles grans i penjadices, el nas i el llavi superior units i prolongats en forma de trompa flexible que li aprofita per a agarrar, i dos dents incisius superiors molt llargues que són d'ivori.

Hi ha dos especies d'elefants, el africà (Loxodonta africana) que es el més gran i el asiàtic (Elephas maximus'').

Ferramentes de l'usuari
Espais de noms

Variants
Accions
Navegació
Ferramentes