Renovacio Politica

De Uiquipèdia, la Wikipedia en valencià
(Redirigit des de «Renovació Política»)
Saltar a: navegació, buscar
Renovacio Politica (RePo)
Renovacio politica.jpg
President Benjamín Lafarga
Líder {{{líder}}}
Portaveu {{{portaveu}}}
Fundació 2012
Dissolució {{{dissolució}}}
Sèu Valéncia
Ideologia política valencianisme
Afiliació internacional
Partits que la componen {{{partits}}}
Web http://www.renovaciopolitica.com

Renovacio Politica (RePo) és un partit polític de la Comunitat Valenciana d'ideologia valencianista fundat en 2012. El seu president és Benjamín Lafarga.

Ideologia[editar]

Segons s'extrau del seu programa Renovacio Politica busca aportar canvis a la forma de governar per mig de l'implantació un sistema eficaç en la gestió de l'economia, aixina com conseguir un major autogovern de la comunitat autònoma i la defensa del valencià i la cultura valenciana. Donar-li l'importància a la salut, l'educació, el treball, les infraestructures, el camp, la peixca tradicional valenciana que en el seu dia va tindre, reviscolar en ilusió, en ganes la riquea del poble valencià.

Una política social que done solucions als problemes que patix el poble valencià, que defenga als parats i als empresaris, que lluite pels interessos dels valencians per tot lo mon, que defenga les raïls valencianes, el dret a l'educació , sanitat i una justícia del poble i per al poble".

Activitats[editar]

En 2014 anuncià un acort electoral en Accio Nacionalista Valenciana, UNIO, Bloque Aragonés i PRAO per a concòrrer junts en les eleccions europees en el nom Proyecto Europa.

En 2015 anuncià un acort electoral en Accio Nacionalista Valenciana i UNIO per a concòrrer junts en les eleccions autonòmiques i municipals de maig de 2015 en la coalició AVANT.

En 2016 anuncià la separació del proyecte de la Coalicio AVANT

Enllaços externs[editar]