Usuari discussió:Pantera

De Uiquipèdia, la Wikipedia en valencià
Saltar a: navegació, buscar
¡Hola, Pantera!. Te donem la benvinguda a Uiquipèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
Uiquipèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en Uiquipèdia.
Els 5 pilars de Uiquipèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de Uiquipèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre Uiquipèdia
.
Escriure correctament en Valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no se deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en Uiquipèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre Uiquipèdia
.
Buscar en Uiquipèdia.
Busca tot lo que vullgues en Uiquipèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres uiquipedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros
Firma.gif

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre Uiquipèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about Uiquipèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres uiquipedistes. Per a deixar un mensage a atre uiquipèdiste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en Uiquipèdia en valencià. --Valencian 05:47, 16 juny 2010 (PDT)

Copyright

Hola, he vist que has copiat alguns texts de http://mavida.llenguavalencianasi.com/ , volia saver si eres l'autor dels texts que apareixen en eixa web, en cas contrari, per a evitar borrar-los tindríem que tindre una autorisació de l'autor on mos autorisa a publicar-los baix la llicència GNU FDL o compatible. Més informació: Uiquipèdia:Drets d'autor --Sempreval (discussió) 04:40, 24 juny 2010 (PDT)

Articuls en Uiquipedia

¡Hola Pantera!: Moltes gracies pels teus ultims articuls aci. En concret m'agradat molt vore el d'Enric Vacas i Estelles. No sabia res. Un gran valencianiste entre els mes grans.

Per atra banda, m'agradaria comentar-te, sense cap anim d'ofendre't, tot lo contrari, sino en l'unica intencio de que pugam funcionar tots millor aci, que Uiquipedia en valencià funciona com una enciclopedia convencional i els articuls que es penjen aci han de ser articuls en format enciclopedic. ¿Que vullc dir en aço?. Que no es correcte a l'estil i format de Uiquipedia ficar texts de nominacions de Premis (pots penjar-ho sancer pero despres lo correcte es extractar d'ahi una biografia en un format lo mes neutre i enciclopedic possible). Tampoc seria correcte escomençar un articul posant "¿Qui era.....XXX?" o en referencies personals com "tots els que ho coneixiem".

El truc està en escriure d'eixa persona o institucio com si no la conegueres personalment de res i escriure com si es tractara d'un articul que tinguera que apareixer en una enciclopedia qualsevol. Pega-li una miradeta a atres articuls sobre biografies, etc i rapidament entendràs l'estil i format que tenen. Espere haver-me explicat be. La questio es que si tu no ho fas aixina, atres tindran que fer-ho per tu i modificar i adaptar els teus articuls. I l'idea es que cada usuari tracte de ser auto-suficient i no donar faena extra als demes usuaris. Era nomes aixo, una senzilla puntualisacio. Moltes gracies pels teus articuls, ajuda i colaboracio. ¡El teu treball aci està de categoria!. Salutacions: --Valencian (discussió) 08:42, 18 febr 2011 (PST)


Nous artículs

¡ Hola !

Una coseta si fiques alguna definició treta del Diccionari, fica a soles la 1ª definició, com he fet yo en els atres artículs sino no es pot llegir i no s'entén be.

Pega una miradeta als que he fet yo abans del teu de taula i voràs lo que vullc dir-te.

Un saludet